G-center B.V. is dé officiële WARN specialist

  • WARN ontwerpt en vervaardigt een volledige lijn van off-road materiaal en toebehoren die de prestaties van uw terreinwagen verbeteren.
  • Bovendien levert WARN elektrische en hydraulische lieren en hijstoestellen aan commerciële en industriële klanten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van dit product.
  • De gehele lijn van WARN lieren en hijstoestellen wordt specifiek ontworpen voor de professionele markt en doe-het-zelf-consumenten.
  • Met klanten in meer dan 65 landen op zes continenten is WARN één van de meest erkende merknamen in de wereld van off-road.
 

Lier opbouw

Wij leveren alle type lieren, onderdelen en accessoires voor diverse automerken.

Ook voor opbouw, onderhoud en reparatie bent u bij G-center aan het  juiste adres.

Onze specialisatie ligt bij het topmerk WARN.

 

Lieronderhoud

Ook een lier heeft regelmatig onderhoud nodig om de werking en de veiligheid te kunnen garanderen. 


Met name het remsysteem heeft het vaak zwaar. Veel voorkomende problemen zijn roest inwerking in de trommel of zelfs vette remtrommel. 


Een verroeste remtrommel wordt veroorzaakt door het nat wegzetten van de lier. Een vette remtrommel wordt veroorzaakt door lekkage van een vet keerring. Door roest of vet worden de remschoenen aangetast en wordt het remsysteem onbetrouwbaar. 


Afhankelijk van de inzet dient ook de conditie van de vetsmering regelmatig gecontroleerd te worden om daarmee tandwielschade te voorkomen.