Origineel Mercedes-Benz Alarmsysteem.

Zorg dat veroorzaakte schade wordt vergoed.

Bij veel auto-inbraken, die meestal s’nachts plaatsvinden, worden airbags, navigatiesystemen en andere waardevolle artikelen meegenomen. De veroorzaakte schade aan je ramen, lak en bekledingsdelen wordt door Mercedes-Benz vergoed bij een origineel, ingebouwd alarmsysteem.

 

Heeft je auto af-fabriek geen origineel Mercedes-Benz systeem klasse 3? Dan kunnen wij dat voor je inbouwen. Het alarmsysteem wordt o.a. voorzien van hellingshoek detectie en bestaat uitsluitend uit originele componenten.

 

Ook kunnen wij je originele Mercedes-Benz Alarmsysteem uitbreiden met Alarmklasse 4 (voetuig terugvindsysteem) of 5 (voertuigvolgsysteem). Hierbij werken wij alleen met Faringwell Alarmsystemen. 

 

Wij werken alleen met Faringwell voertuigvolgsystemen.

Bij een alarmsysteem moet niet alleen de kwaliteit van de hardware in orde zijn, maar ook de deskundigheid van de helpdesk en de accuratesse en betrouwbaarheid van de meldkamer. Ook weten wij uit eigen ervaring dat Faringwell de allerbeste prijs / kwaliteit verhouding biedt.

De prijs van een systeem wordt mede bepaald door het type voertuig en de gewenste beveiligingsklasse. 

Wij hebben vaste gecertificeerde alarmspecialisten in ons team die je alarm inbouwen en keuren. Hierdoor kunnen wij efficiënt voor je werken, ook volgen zij jaarlijks trainingen om hun kennis te updaten.

Let op dat je alarm of volgsysteemcertificaat niet verlopen is! 

De geldigheid is 3 jaar na inbouw, daarna jaarlijks keuren om bij diefstal verzekerd te zijn. Op een periodieke herkeuring is prima te wachten. Maak hieronder een afspraak voor je herkeuring.

Brabus Motor tuning kit Brabus powerbox.


G-center biedt de inbouw van de Brabus Power Xtra tuning kits voor diverse Mercedes-Benz modellen aan.


Een Brabus powerbox geeft extra vermogen voor uw voertuig. De powerbox bestaat uit een processorgestuurde extra regelmodule voor het standaard motormanagement in combinatie met speciaal geoptimaliseerde software voor de originele motorregeleenheid. 


Uniek aan de Brabus Power Xtra tuning kit is het feit dat Brabus de garantie van je Mercedes-Benz overneemt tot zelfs 3 jaar op een nieuw voertuig.


Mocht je meer informatie willen, klik dan gerust op de button hieronder.